MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Gevel renovatie

De gevel van dit pand kon wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Als eerste hebben we loszittende cement voegen uitgehakt en de gevel gereinigd. Vervolgens het metselwerk hersteld met het aanbrengen van een speciale mortel. Na het schuren en egaliseren en reinigen hebben we de gevel met een voorstrijkmiddel behandeld en tot slot hebben we de gevel weer een frisse kleur gegeven. Gevel renovatie vereist de juiste watergedragen professionele verfsoorten.

Daarom gebruiken wij SIGMA facade quartz verf, dit is een Fijnkorrelige structuur verf met vullende eigenschappen. Deze verf heeft een uitstekende duurzaamheid en regendichtheid en is zeer duurzaam. De verf heeft goede waterdamp doorlaatbaarheid en is zeer geschikt voor gevel renovatie. Hierdoor is ook deze klant van Schilderbedrijf de Bruin verzekerd van een jarenlang fraai resultaat zonder vocht problemen en tevens een waardevermeerdering van het pand.

Bij gevel renovatie is het erg belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar met ervaring in dit specialisme. Schildersbedrijf de Bruin heeft meer dan 30 jaar ervaring in het Wij nemen de zorg op ons voor het uithakken en opnieuw voegen van het voeg en metselwerk en zorgen voor de benodigde kwaliteit en vakmanschap. Naast de zorg voor een goed eind resultaat zorgen wij ook voor de benodigde stellingen of hoogwerkers. Dit doen we conform de geldende regels voor veiligheid.

Ook geïnteresseerd in gevel renovatie, onderhoud en reparatie en de diensten die Schildersbedrijf de Bruin kan leveren? Bel of mail ons gerust vrijblijvend en laat ons door u adviseren.

Misschien vind je dit ook leuk ...